Om

Modari

Vinimport

Beställ våra viner till ditt närmaste systembolag! Klicka här!

Viner med historia

 

Modari Vinimport är en liten familjeägd levarantör av högkvalitativa viner från hela Italien. Sedan starten har vi strävat efter att hitta producenter som delar vår ideologi: "Högkvalitativa viner med historia till ett bra pris".

 

Vinerna, som uteslutande är producerade i Italien, är ofta ekologiskt eller biodynamiskt producerade även om detta ej syns på certifikat eller är ett måste för oss som importörer. Vår syn är helt enkelt att viner ska produceras enligt den metod som bevarar regionens traditioner.

 

Huvuddelen av vår portfölj kommer från Friuli, i nordöstra Italien, där familjen härstammar ifrån. Detta ger oss ett bra kontaktnät och en traditionell inblick i området. Området är en oupptäckt skatt när det kommer till högkvalitativa och tradionellt framställda viner som framhäver områdets olika unika mikroklimat. Alperna i norr, de slovenska kullarna, Brda, i öst, Adriatiska havet i syd och Po-slätten i väst bidrar till denna enorma mångfald.

 

 

 

 

 

 

Notiser:

Senaste nytt:

Kolla in Provat för att se vad som händer hos oss

 

 

Hör av er till oss om ni vill prova våra produkter eller arrangera en vinprovning till företaget, festen eller tisdagskvällen!

Skicka ett mail

 

 

Kolla gärna in våra viner i systembolagets beställningssortiment!

Våra viner.

Modari Vinimport Email: Kontakt Telefon: 040 233043 Besöksadress: Ribevägen 20 Malmö

Copyright Modari Vinimport© All Rights Reserved